Megszületett egy család tizenhetedik gyermeke

Egy arkansasi család nagy örömmel tudatta a nagyvilággal, hogy megszületett tizenhetedik gyermekük. Jim Bob és Michelle Duggar kislánya, Jennifer Danielle a hetedik a család lányai között, és a szülők elmondásuk szerint még további gyermekeket terveznek.


A kis Jennifer csütörtökön 10.01-kor látta meg a napvilágot a rogersi St. Mary's Kórházban. A család ezután visszatért hatalmas Tontitown-i otthonába, ahol a többi gyermek várta őket, írja a MediPress.

A család összes gyermekének keresztneve J-vel kezdődik, és szüleik mind otthon taníttatják őket. A legidősebb Duggar gyermek a 19 éves Joshua. A többiek John (17), Janna (17), Jill (16), Jessa (14), Jinger (13), Joseph (12), Josiah (11), Joy-Anna (9), Jedidiah (8), Jeremiah (8), Jason (7), James (6), Justin (4), Jackson (3) és Johannah (2).

A család rengeteg tévéműsorban szerepelt már. A Discovery Health weboldalán található adatok szerint Duggarék eddigi életük során összesen 90,000 pelenkát használtak el és az asszony, Michelle összesen tíz és fél évet volt terhes.
Mustra