Munkát vállalni gyerek mellett

Az Infonia Alapítvány az EU forrásokat elosztó Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program (HEFOP) támogatásával létrehozta a Kismama Reintegrációs Centrumot (1055 Balaton utca 15.), ahol kialakított egy 10 internetes hozzáféréssel rendelkező számítógépes laboratóriumot. Itt mind az anyák képzése, mind munkavégzésük (távmunka formájában) megoldható úgy, hogy ezzel egy időben és azonos helyszínen (a Belvárosi Játszóház játszóházi termeiben) az 1-8 éves gyerekeik részére tartalmas programot, felügyeletet biztosítanak.


Az alábbi területeken zajlik többek között a képzés:
  • web-tartalom-készítés és kezelés (60 óra),
  • online kutatási asszisztens képzés (80 óra),
  • vállalkozói ismeretek oktatása (60 óra),
  • önismeret, személyiség fejlesztés (60 óra)
  • egyéni életvezetési konzultációs lehetőség
  • munkavégzéssel összekötött szakmai tapasztalatszerzés (gyakorlat)
A cél az, hogy a család és a munkavégzés harmóniájának megtalálásában támogassák az anyákat, ennek érdekében komplex szolgáltatást nyújtó, érdekérvényesítő közösséget próbálnak kialakítani.
A továbbfejlesztéshez segítséget nyújt, ha kitölti ezt a kérdőívet.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.