Kalap Úr vagy a gutaütés?

Mit kell csinálni, hogy a gyerek a fején hagyja a kalapot, és ne kapjon napszúrást? Kérlelni? Odakötözni? Pálmatexszel ráragasztani?A megkötős kalapok állítólag veszélyesek, Ausztriában be is tiltották őket, annyira. De mit csináljunk egy másfél évessel, ha még nincs tisztában azzal, hogy milyen súlyos következményekkel jár egy napszúrás egy ilyen kis buksi szőke fejen? Nem tehetek napernyőt a Szent István park fölé!


Próbálkoztam már baseballsapkával, fodros kis herciggel, színessel, színtelennel, mintással, simával, rondával és márkással. Szedtem én már fel a kalapot úttestről, kanálisból, kutyaszarból, troli alól és folyóból. Hasztalan. Nem hajlandó. Talán születéskor minden gyerek fejébe egy kis mágneslapot kéne beültetni, és a kalapokat is ellátni egy ellenoldali mágnessal.

De most tényleg, mit tegyek?
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.