Pelenkában is lehetsz metálos

A Poronty szerkesztősége új tehetségre bukkant az interneten: az ismeretlen művész a System of a Down Chop Suey című számát adja elő nagy átéléssel. Noha nyilvánvalóan playbackről van szó, az előadó annyira lelkes, hogy még ezt is elnézzük neki.Családi metálszakértőnk a következőképp vélekedik az ismeretlen művész produkciójáról: "Az előadó egyértelműen magáénak vallja a kilencvenes évek végén mindent vivő new-metál iskola elemeit, kiválóan hajtja végre az olyan kötelező jellegű gyakorlatokat, mint a páros lábbal ugrálás, a fejrázás, és a lassúbb részeknél a bólogatás.


Két extra érdekesség, a versenyző mély főhajtással tiszteleg a Tom Morello-féle gitártartás elôtt, valamint érdekes, csak az új hatásokkal megmagyarázható, úgynevezett emós elemek is fellelhetôk a művész előadásában, elég ha csak a melankolikusan félrefordított fejjel való gitározásra utalunk. Összességében érett produkció, bár az eredetiséget számon kell kérnünk az előadón."
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.