Melegek a Teletubbie-k?

Lengyelországban pszichológusokat kértek fel annak kivizsgálására, hogy az óriási rajongótáborral rendelkező BBC-s gyerekműsor, a Teletubbies valóban a homoszexuális életmódot népszerűsíti-e,írja az Index. Micimackó is gyanús.

A lila Tinky Winky női táskát hord, állapította meg Ewa Sowinska lengyel gyermekjogi ombudsman, aki bevallotta, hogy eleinte fel sem tűnt neki, hogy a háromszög alakú antennát viselő Tinky Winky fiú.

A Teletubbiest egyébként néhány éve Jerry Fallwell amerikai vallási vezető és televíziós hittérítő is bírálta, ráadásul pont a lila Tinky Winkyt, egyrészt a színe, másrészt a lengyel gyerekjogi ombudsmanhoz hasonlóan a női retikül miatt. Fallwell szerint mindez összeegyeztethetetlen a karakter férfias hangjával.Egy brit rádióműsor megkérte hallgatóságát, hogy szavazza meg a leggyanúsabb gyerekműsort. Többen jelezték, hogy Micimackónak kizárólag hímnemű barátai vannak.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.