Az IndaPass rejtelmei

Azoknak, akik valamiért nem tudnak kommentelni.

Ha nem tudsz kommentelni, három eset lehetséges:

  1. Se IndaPassod, se régi blog.hu-s email címed és jelszavad (amivel az IndaPass előtti időkben be tudtál lépni) nincsen.
  2. Régebben is használtad a blog.hu-t, tehát régi blog.hu-s email címed és jelszavad van, de IndaPassod nincsen.
  3. IndaPassod van, de régebben nem használtad a blog.hu-t, ezért blog.hu-s email címed, jelszavad és nickneved nincsen.

Az alábbiaknak megfelelően kell eljárnod, attól függően, melyik csoportba tartozol:

  1. Kattints a Regisztrációra! A megjelenő űrlapba megadsz egy email címet, egy jelszót, és egy nicknevet. Az email cím és a jelszó lesz a te IndaPassod, azzal fogsz tudni belépni a blog.hu-ba, és az egyéb indás szolgáltatásokba. A nicknév fog megjelenni a blog.hu-s hozzászólásaid tetején.
  2. Regisztrálj egy Indapasst (emailcímet és jelszót). Kapsz egy aktivációs linket a megadott emailre, erre kattints! Az itt megjelenő oldalon kattints a "tovább" feliratra, és lépj be! Az oldal tetején levő menüben kattints a blog.hu-ra és a jobb oldali űrlapban add meg a régi blog.hu-s emailcímedet és jelszavadat. Huhh, kész is vagy.
  3. Lépj be az IndaPassoddal! Ezután itt adj meg egy nicknevet (felhasználónevet). Ez fog megjelenni a blog.hu-s hozzászólásaid tetején.

Kérdéseket a velvetporonty@gmail.com címre várok!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.