Cukiságával öl a Bruce Lee-bébi

Kimeresztett szemmel néz, lassú, fenyegető kézmozdulatokat tesz és szájával harci kiáltásokat formál, ki az? Nem, nem Bruce Lee, hanem egy lényegesen ifjabb követője. Cukiságával taglózza le az ellene szegülőket.


Ezt a videót főleg azok tudják értékelni, akik köbméterszám habzsolták ifjúságukban a Bruce Lee-filmeket. (Azok kedvéért, akik nem, eláruljuk, hogy Bruce Lee akkora harcművész volt, hogy még Chuck Norrist is lenyomta. Igaz, csak a Sárkány útja című filmben, és csak azért, mert így szólt a forgatókönyv, hiszen tudjuk: Chuck Norrist nem lehet legyőzni!)Bár Bruce Lee bébi nem egy Pampers-reklámba illő szépség, szülei bizonyára büszkék rá, a videó ugyanis (a múlt heti röhögő ikrekhez hasonlóan) elnyerte az America's Funniest Videos százezer dolláros fődíját. Látják, a karate- (bocsánat, kungfu-) oktatást nem lehet elég korán kezdeni!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.