Vécéülőkébe szorult a kisfiú

Az ember, ha a gyerekéről van szó, sosem lehet elég óvatos. Szinte a környezet minden eleme potenciális veszélyforrás egy totyogónak. Hiába a sok figyelmeztetés, a sajtó állandóan tele van gyerekbalesetekkel. A legutóbbi történetet a BBC-n olvastam, szerencsére nem véres, mindazonáltal elgondolkoztató.


A tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a vécéülőke fogságából azt a két és fél éves brit kisfiút, aki nem rendeltetésszerűen használta az eszközt: a gyerekméretű ülőkét ugyanis a fejére húzta, írja a BBC. Az édesanya hiába próbálta megszabadítani gyermekét a kényszergallértól, sehogyan sem sikerült neki, ezért elsétáltak a legközelebbi tűzoltó állomásra és segítséget kértek. A tűzoltók mosogatószert kentek a gyerek fejére és füleire, majd a csúszós bőrről néhány másodperc alatt leszedték az oda nem illő tárgyat.

Anyósom is szolgált egy hasonló történettel, nagyobbik fia kisgyerekként az erkélykorlát rácsai között dugta ki a fejét, amely szintén beszorult. A gyerek borzasztóan megijedt és üvöltött, ahogy a torkán kifért. Nagy nehezen végül sikerült kiszabadítani a rácsok közül, de ezt az esetet sosem felejtik el.
Oszd meg másokkal is!
Mustra