Képregényhős lesz a gyerekből

Ha nem elégszünk meg a hagyományos online fotótárak nyújtotta szolgáltatásokkal, vagy túlbuzog bennünk a kreativitás, örvendeztessük meg a családot saját készítésű képregénnyel, melynek főhőse természetesen a csemete. 


 

A www.comeeko.com oldalon rövid regisztráció után már neki is kezdhetünk a remekműveknek. Először válasszuk ki a képregényünk elrendezését, szabjuk testre ízlésünk szerint, majd töltsünk fel három jól sikerült képet. Ezután a szövegbuborékok segítségével szövegezhetjük a fotókat, majd emailt küldhetünk az ismerősöknek, vagy a megadott kódok felhasználásával akár saját weblapunkra is beszúrhatjuk a képregényeket.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.