Hétvégi programok: Farsangi kalandjáték Dorothyval

Akinek nem volt elég az óvodai/iskolai farsangi ünnepségekből, esetleg szeretne villogni még egy kicsit gyermeke jól sikerül jelmezével, az a hét végén több helyen is megteheti: szombaton két nagy, egész napos farsangi bulit is tartanak. Programajánló.



Szombaton 10 órakor kezdődik a gazdagréti Eleven Centerben található Szülők Háza Családi Központ és Játszóház farsangi programja, amely nem csak a gyerekeknek ígér kellemes szórakozást. Az egész napos kreatív játék, kalandfal, kézműves foglalkozás, (amelyen télűző csörgőt készítenek), bábelőadások, jelmezvásár, arcfestés mellett farsangi körömkészítés és smink is jár az anyukáknak, és komolyzenei koncertet is élvezhetnek a látogatók. Este hat órakor zenés jelmezbemutató és -verseny kezdődik, amelyeken értékes ajándékokat lehet nyerni. A fődíjra (családi vacsora egy elegáns étteremben) azok a családok esélyesek, amelynek tagjai jelmezeiket valamilyen közös elképzelés alapján válogatják össze.

Árak: Gyerekjegy (1-14 éves korig) 1500 Ft
Kísérő jegy (14 év fölött) 500 Ft
Családi jegy 3000 Ft.

A Minimax a Jövő Háza Központban 10-17 óra között várja a farsangozni vágyókat különböző kézműves foglalkozásokkal, ahol díszes, flitteres, színes tollas, gyöngyös álarcokat, gipszmaszkokat, jelmez kiegészítőket és farsangi ékszereket készíthetnek. A látványkonyhában farsangi és forgácsfánkot sütnek. A rendezvény fő motívuma az Óz a nagy varázsló meséje, erre épül a kalandjáték, melynek során a gyerekek Dorothy útját végigjárva találkozhatnak a mese főhőseivel, majd jelmezversenyen és tombolán vehetnek részt Óz birodalmában. Lesznek még gyerekkoncertek, bábelőadások, farsangi felvonulás és táncház.

Árak: kétéves korig ingyenes
Gyerekjegy: 400 Ft
Felnőtt jegy 700 Ft

Oszd meg másokkal is!
Mustra