Apák birkóznak a játszóház szőnyegén

Angolszász országokban széles körben ismerik és keresik a családkísérő szakembereket. A Szülők Háza szakemberei ezt a modellt szeretnék meghonosítani hazánkban.


„Fontos, hogy ne csak a szülésre, hanem később a ránk váró változásokra is a lehető legjobban felkészüljünk, hogy a családdá alakulás folyamán bekövetkező változások ne ellentéteket szüljenek, hanem még szorosabbá kössék a családi szálakat” - mondta Regős Judit, a Szülők Háza vezetője, a Velvet életvezetési tanácsadója. “Ha mégis probléma merülne fel, legyen olyan ember, akihez fordulni lehet.”

A Szülők háza szakértői (életvezetési tanácsadó, gyermekpszichológus, gyógypedagógus) egyéni illetve csoportos konzultáción fogadják a szülőket, akiknek segít megoldani nevelési, párkapcsolati problémáikat, miközben gyermekükre szakképzett óvónők vigyáznak.

A kreatív játszóházi programok mellett kezdő és haladó angol nyelvtanfolyam indul, a gyermekek pedig különböző mozgásos, zenés tanfolyamokon, kézműves gyermekprogramokon és különleges foglalkozásokon, például apás birkózáson, kreatív táncon vehetnek részt.

Húsz hónapos kortól fél napos miniovi várja a gyermekeket.

A várandósok, édesanyák külön programokat: terhesmeditációt, terhesjógát, szülés utáni torna foglalkozásokat látogathatnak.

A Családi Kreatív Központ és Játszóház reggel 9 és este 8 óra között tart nyitva az Eleven Centerben.

www.szulokhaza.com
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek