Mezítláb tűnt el a gyerek a Kikában

Elveszett gyermekük után rohangáltak a kétségbeesett szülők múlt csütörtökön, a soroksári Kika áruház megnyitásának napján. A csemete a gyermekmegőrzőből lógott meg – számolt be Betti nevű olvasónk a Porontynak.


„Szerencsém volt, nem az én gyerekem tűnt el” – írta Betti. „Éppen kivettem a kislányomat a játszóházból, és pont a bejárata előtt az étteremben ebédeltünk, amikor egy pillanatra síri csönd lett, majd egy sírva kiabáló anyuka és üvöltöző apuka hangját hallottuk: a gyereküket keresték, akinek a cipője a játszóházban volt, de a gyerek maga sehol.”

"Hiába volt két gyermekfelügyelő az elkerített gyermekmegőrzőben, a három év körüli kislány más szülők lábai között surrant ki, mikor nyitották a kerítés ajtaját" - mondta a Kika munkatársa a Porontynak.

A gyermekre végül az áruház területén találtak rá. Az áruház vezetősége az állítások szerint azonnal megkereste a gyermekmegőrzőt üzemeltető céget, de hogy a megbeszélésen pontosan mi hangzott el, arról a Kika munkatársa nem tudott felvilágosítást adni.

Egyébként a gyermekeket a játszóban 3-6 éves korig őrzik meg, rájuk egy szakképzett óvónő vigyáz ingyenesen.
Remélhetőleg jobban, mint a múltkor.
Oszd meg másokkal is!
Mustra