Hercegnők a jégen

Csillogó jelmezes szépséges hercegnők és egyéb Disney-hősök elevenednek meg a sokszínű fénnyel megvilágított jégpályán, mely az előadáson folyamatosan változó háromemeletes kastéllyá alakul. Hazánkban először látható a Disney On Ice társulat Princess Classic nevű produkciója.


A jégshow a Disney hét klasszikussá vált meséjének legemlékezetesebb pillanatait mutatja be, így egy produkcióban elevenedik meg a jégen Hamupipőke, Aladdin, A kis hableány, a Csipkerózsika, a Szépség és a Szörnyeteg, Mulan és a Hófehérke és a hét törpe.



Az előadáson a hét hercegnő érzelmekkel és kalandokkal teli útját kísérhetjük végig. A jeleneteket a zene, a fénytechnika, a varázslatok, a csillogó jelmezek és a korcsolyázás teszik élettelivé.

A történeteket negyven díjnyertes jégtáncos adja elő, akiknek ruháihoz több száz méter csillogó flitteres anyagot használt fel Gregg Barnes, díjnyertes jelmeztervező.

Az egyedi világítást és látványos fényeket az Emmy díjas Peter Morse tervezte, aki többek között Madonna, Janet Jackson és Barbra Streisand előadásainak fényterveit is készítette. A tervező a történetekhez olyan fényeket, színeket és alakzatokat választott, amelyek visszaadják a mesék hangulatát.

A produkció 2006. december 6-10. között látható a Papp László Sportarénában, melyre jegyek a Concert&Media jegyirodáiban, a Libri könyvesboltokban, a (061) 222 1313-as telefonszámon valamint a www.jegyelado.hu weboldalon kaphatók 2090, 3130, 4170, 6260 és 15650 forintos árakon.

Bővebb információ a www.podiumproductions.hu oldalon található.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek