Buli Varázsprofesszorral és a Boszorlányokkal

Hetedik születésnapja alkalmából ingyenes gyerekbulit rendez a Minimax tévécsatorna. A rendezvényen, melyet a Művészetek Palotájában tartanak, a gyerekek izgalmas programokon vehetnek részt. Lesz koncert, bűvész show, mese és játszóház.


A Palotában többek között Alma és Huzella Péter koncertje, a Grimmbusz színház Mikulás meséje látható, az adventi kézműves játszóházban a kézügyességüket is kipróbálhatják a gyerkőcök. A Berbencés vándorszín meseelőadása után pedig megérkezik maga a Mikulás.

Az előtt felállított Bűvös Kastélyban a Varázsprofesszor, Boszorlányok és a Varázsgömb várja a gyerekeket, akik kipróbálhatják a seprűlovaglást, az ugróiskolát, mondókázhatnak és megtanulhatják a boszorkánytáncot is.

A programok december 3-án délelőtt 10 órakor kezdődnek a Művészetek Palotájában, a rendezvény ingyenes.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.