Az olvasó tesztel: melltartóbetétek

Mosható helyett inkább az eldobható melltartóbetétet választják olvasóink: van, aki a Drogeriemarkt vagy a Rossmann saját márkás termékére esküszik, más a Chicco Sensitive-re. Hogyan küszöböljük ki a pöszmötöt és az idegen testet a melltartóban, és hogyan szerezzünk vidám perceket az egész családnak egy fehér papírkorong segítségével?


Egyik olvasónk, Mammamma már 11 hónapja teszteli a kis eldobható korongokat, melyekből tapasztalatai szerint kétféle van: a kemény papírszerű, és a puha intimbetétszerű. “Egyikbe sem fér több anyag, mint a másikba, csak a papírszerű idegen testként van jelen az ember lánya melltartójában, és kívülről se szép látvány. A puhábbak jobban simulnak, bar szerintem csak akkor nem látszanak, ha az illető mama mellmérete megegyezik a korong átmérőjével. A puha típusból ezerféle létezik, olcsóbb és drágább, de a drágább egyaltalán nem tud többet mint az olcsó. Az én javaslatom: Babydream a Rossmannból (azt hiszem, saját marka), 30 db 400 HUF” Majd hozzáteszi: “a tapadócsíknak a világon semmi, de semmi jelentősége nincs”.

Dorka az összes márka végigpróbálása után a Chicco Sensitive-et választotta. Mint írja, “fogyasztói döntést az alapján hoztam, hogy melyik után nem ragad bele a pöszmöt a mellbimbómba. Nekem a Chicco Sensitive lett a tuti: no pöszmötös mellbimbó, és ez volt a legvékonyabb, szinte észrevétlen. Az árára nem emlékszem, de nagyjából Avent fekvésű. Még egy tanácsszerűség: ha a nő olyan típus, akinek sok páratlan zoknija gyűlik, az ne vegyen mosható betétet!”

A legviccesebb levelet Marcsitól kaptuk, aki – aláírása szerint - egy boszorka, akinek 3 fia van. Mint írja, “4 éves ikerfiaim kreatív újrahasznosítását is megoldották, én megelégedettséggel használom a dm saját márkás termékét. 400 Ft alatti áron 30 db-ot kap az ember lánya. Felhelyezés után 1-2 órán át még erősen pusápossá változtatja a tejtől már egyébként is nagyobb méretet öltött melleimet, de utána remekül teljesít. Tapad, beszívja, nem ereszti. Most akkor jöjjenek a melltartóba begyömöszölés helyett javasolt, sokkal logikusabb alkalmazási lehetőségek: Amint egyikük megkaparintott egyet a korábban sosem látott darabból, felkiáltott: - Ja, tudom, mire való! Azzal rohant a konyhába és hűtőmágnes gyanánt felragasztotta a többi bigyó közé. A másik akkurátusan leszedte a ragasztócsíkot fedő szalagot és egyszerűen csak dekorációs célzattal, felhelyezte a kórházból frissen hazahozott kistesója homlokára”.
Oszd meg másokkal is!
Mustra