Sorsfordító hónap - novemberi előrejelzés

A szerencsét jelképező bolygók újra elindulnak előre, így aztán nagy fordulatok várhatnak ránk az elkövetkezendő hetekben. A vágyakkal együtt azonban a felelősséget is vállalni kell, főleg, ha hosszú távra tervezünk.

Fotó: Dan Foy
Fotó: Dan Foy

Mered vállalni a vágyaid?

Vágyakkal teli hetek állnak mögöttünk. A november 6-ig tartó időszakot használjuk ki, hogy a mélyére nézünk titkos vágyainknak, lássuk meg, kik is vagyunk valójában, mi hiányzik életünkből, helyezzük át a problémákról a hangsúlyt az új teveink megvalósítására, amit a Skorpió Újhold átalakító energiái segítenek november 6-án. Ha szeretnénk valamin változtatni, most érdemes kihasználni ezt a néhány napot. Természetesen tenni is kell érte. Hatalmas dolgokra vágyakozunk, de vajon vágyakozunk-e a velük járó felelősségre is? Döntsük el, tegyünk egy kísérletet és engedjük el a félelmeinket, amelyek ezt blokkolják. Egy kirándulás, vagy egy kiadós testmozgás is sok félelmet felszabadíthat.

A szerencse bolygói egyenesbe állnak

Három bolygó is direktbe (egyenes irányba) fordul, méghozzá kettő (Vénusz, Jupiter) egyazon napon, november 18-án. Azt mondják, a szerencse forgandó, de vajon akkor is, ha a Vénusz (kis szerencse bolygója) és a Jupiter (nagy szerencse bolygója) is november 18-án befejezve hátráló mozgását előre indul? Vajon egyenesbe jönnek szerelmi ügyeink, anyagi dolgaink?

A korábban kihagyottnak vélt lehetőségekről mégsem kell lemondanunk. Ha tanultunk a hibánkból, elfogadtuk a lehetőségeink határait, és mindeközben hittünk eléggé magunkban, akkor most optimistán nézhetünk a következő hetek elé. Hogy mennyire láttunk tisztán, mennyire tudtunk feloldódni a feltétel nélküli szeretetben, ráhangolódni intuícióinkra, illetve hogy mennyire volt „színes, szagos” reménnyel teli, ábránd, vagy csalóka illúzió, amit az elmúlt hónapokban dédelgettünk magunkban, arra hamarosan választ fogunk kapni amikor a Merkúr és Mars együttállnak november 20-a körül, amely nem hagyja kimondatlanul a dolgokat. Az illúziók nagymestere, a Neptunusz hosszú hónapok után november 7-től ismét előre halad, nagyon lassan haladó bolygóról van szó, így hatása a személyes bolygóinkra is hosszú ideig eltart.

Tanácsok novemberre

Kos

Mondd csak ki, ami a szívedet nyomja. Fogadd el a tényeket olyanoknak, amilyenek valójában, és alakíts ki ennek megfelelő hozzáállást. A november 21-i Telihold megerősít a közelmúltban hozott döntéseid helyességében, és ez jó hatással van a céljaid eléréséhez szükséges önbizalmadra . Ezt követően ne kételkedj abban, hogy a sorsod nemsokára jobbra fordul.

Bika

A Skorpió újhold segít a meglévő kapcsolatod tovább mélyítésében, de ha egyedül vagy, könnyebben kötsz most új kapcsolatot is. Tulajdonképpen bármibe, amibe most belefogsz, képes vagy új energiát vinni. A Bika Telihold november 21-én komolyabb felismeréseket hozhat önmagaddal kapcsolatosan és másokhoz való viszonyaidban. Maradj a valóság talaján, könnyen félrevezethetnek. Tartsd egyensúlyban a fantáziákat és a tényeket, hogy ne kelljen időt pazarolnod olyan emberekre, akik csak ígérgetnek.

Ikrek

Hagyd a gesztusokat másokra. Ahelyett, hogy valami újba kezdenél, a régi dolgokat kell javítanod a hónap első felében. Ám a Telihold körüli napok feszültségei végül arra sarkallnak, hogy vita formájában szabadulj meg frusztrációdtól, és a Bika telihold makaccsá tehet. Viszont az ezt követő napok már kedvezően segítenek friss nézőpont kialakításában. Így ahelyett, hogy a múltban élnél, ismét a jövőre gondolhatsz. A nézőpontváltás kisebb örömökkel jutalmaz meg.

Rák

A kellemes beszélgetések azonos hullámhosszon kiszélesítik látókörödet. A Skorpió újhold (november 6.) erős vágyakat korbácsol, hogy leküzd félelmeidet és elindulj afelé, amire sóvárogsz. November 9-én egy kapcsolat határait feszegeted: hatalmi harcok, mely leránthatja a leplet a szakmai és személyes kapcsolatodról. Mielőtt bármilyen új feladatot vállalnál, győződj meg arról, hogy a szükséges támogatást is megkapod.

Oroszlán

Még ha a változás nem is olyan gyors, mint szeretnéd, a jelenleg dúló érzelmi viharok elmúlnak és helyet adnak némi élvezetnek. A Skorpió újhold átalakító ereje arra késztet, hogy, hogy szembenézz a múlt egy itt ragadt és megoldatlan sérelmével, majd engedd el és lépj tovább. Tedd azt, amitől jól érzed magad. A hónap végén rengeteg új ötleted támad, amelyek mind megvalósításra várnak. Készülj fel rá, hogy kemény munka vár rád.

Szűz

Ebben a hónapban nagy kihívást jelent, hogy megtaláld az egyensúlyt a határtalan reményeid és a csalódások között. Semmi sem tűnik reménytelennek, megfelelő emberekkel az oldaladon. Mielőtt valamelyik barátod vagy kollégád megmentésére sietnél, mérlegeld, hogy mekkora problémáról van szó, nehogy aztán még nagyobbá kerekedjen és emiatt vitákba keveredj.

Mérleg

Munkahelyeden jó hírek várhatóak, érdekeidet jól érvényesíted. Érzelmi életedben lassan felismered, hogy a zűrzavart te magad okozod azáltal, hogy megijedtél és félsz szembenézni legmélyebb vágyaiddal. Hiába próbálsz a felszínen maradni, minél jobban ellenállsz, annál cudarabbul érzed magad. A Bika Telihold segíthet feloldani görcsösségedet és átadni magad a testi örömöknek is.

Skorpió

Fordulópont és szokatlan hónap: te előrefelé haladsz, a kapcsolataidban azonban visszalépsz. Komoly döntések meghozatala előtt állsz, mely egész életedet is megváltoztatja, de a hatását csak hónapokkal később fogod érezni. Beleérző és együttérző képességed sokat segíthet barátaidnak, sőt könnyed és humoros válaszaid elterelik nem csak a te, de társaid figyelmeit a problémákról.

Nyilas

Az életnek lehetnek naposabb oldalai is. Valami végre előrébb mozdulhatna. Légy türelmes, még ha látszólag semmi sem történik. Szövögesd a terveidet, ezzel másokat is inspirálhatsz. Miután a bolygók előre indulnak (november 18.) szép lassan érzékelni fogod, hogy a dolgok kezdenek kirajzolódni, és csodálattal figyeled majd a véletlen egybeeséseket. Hallgass a megérzéseidre, és tartson ki a lelkesedésed .

Bak

Intellektuális és filozófikus oldaladat megcsillanthatod, még ha távolabb is áll tőled az ezotéria vagy a filozófia, érdekes gondolatoknak adhatsz most hangot. Barátaid és kollégáid örömmel veszik nyitottságodat, és kellemes hatást érsz el, ha közelebb engedsz magadhoz olyanokat is, akikkel mindig megtartod a két lépés távolságot. A közvetlenségedet ne keverd össze a bizalmas információk megosztásával, légy körültekintőbb. Szerelemben is pozitív élmények várhatóak, ha nyitsz mások felé.

Vízöntő

Nyugodj meg, ettől a hónaptól minden kiszámíthatóbb lesz, sőt, túlságosan is, hiszen végre megtörténnek az előre eltervezett változások, amikért küzdöttél. Karriered fejlődésnek indulhat, A skorpió újhold áttörést hozhat, és november második felétől arra kell figyelj, hogy ne vállald magad túl. Felpörögnek az események és optimizmusod sikereket hozhat a munkahelyeden is és előnyökhöz juthatsz kapcsolataid révén.

Halak

Ötletekben gazdag hónapra számíthatsz. Ha először a részletekkel foglalkozol, lehetőségeid nagyobb skálán mozognak. A hónap közepén a tőled távol álló szervező és elemző készségedet csiszolhatod sikerrel, szükséged is lesz rá. November 18-tól még jobban felerősödik spirituális érzékelésed, boldogabb életre van lehetőséged. Ehhez a fókuszt át kell helyezned: észre kell venned a valós problémát, amire eddig nem figyeltél túlzott optimizmusod miatt. Ezt követően határ a csillagos ég.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek