Nem minden víz fogyasztása biztonságos

Lontai Ildikó
GettyImages-1473466907
Olvasási idő kb. 1 perc

A kutyáknál is figyelni kell arra, hogy biztonságos forrásból juthassanak vízhez: bele is betegedhet az állat, ha nem megfelelő folyadékot iszik.

A nyári kánikulában nemcsak az a fontos, hogy mi megfelelően hidratáljuk, hanem négylábú társunk megnövekedett vízfogyasztási szükségletére is figyelnünk kell. Sokféle forrásból nyerhetünk vizet, azonban nem minden típusú víz fogyasztása biztonságos sem az ember, sem az állatok számára. Az Én Kutyám magazin összeszedte, hogy milyen típusú vizet adhatsz kedvencednek, és mit érdemes inkább elkerülni.

Meglepő, ám annál hasznosabb listát készített Az Én Kutyám magazin arról, milyen típusú vizet ne önts lehetőleg soha az itatótálba. Van, amelyikről nem is gondolnád, milyen súlyos egészségügyi veszélyeket rejthet a kutyák számára. Ha szeretnél többet megtudni a témáról, akkor itt olvashatod el a teljes cikket.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek