Hozzávalók 2 személyre
- 5 közepes darab tojás
- 5 ek. majonéz
- 1 tk. mustár
- 1 ek. tejföl
- 1 ek. mascarpone
- ízlés szerint só és frissen tört zöldbors
- 1 mk. barna cukor
- 1 kis csokor snidling apróra vágva
Elkészítés:
Főzd keményre a tojásokat, majd szabadítsd meg a héjától mindegyiket. Ha ezzel megvagy, törd apróra akár villával, akár egy aprítógépben. Utána már csak annyi maradt hátra, hogy a többi hozzávalóban alaposan elkeverd és teljesen lehűtsd. Kaláccsal és barna kenyér tetején a legfinomabb.
![Teszt: Mennyi sajt van a lapkasajtban? És van, amelyik ehető?](https://kep.index.hu/1/0/2150/21502/215023/21502308_1380688_48e6f96eb8ebed1be36fa3127c0aafc5_wm.jpg)
Merthogy sajtnak nem sajt, az tuti. Megint vásárra vittük miattad az ízlelőbimbóinkat.
Tovább olvasom