Karaj savanyú káposztával, jó borsosan – még egy tipp a legnépszerűbb húsféle felhasználására

Tört burgonyával vagy majonézes krumplisalátával szeretjük a legjobban tálalni ezt a fogást, ami után garantált a kajakóma. Ha elkerülnéd, snidlinggel és jó sok paradicsomból készíts mellé salátát, fehérborecettel ízesítve.

A végén egy kevés koktélparadicsomot is adhatsz hozzá, de kolbásszal is finom.
A végén egy kevés koktélparadicsomot is adhatsz hozzá, de kolbásszal is finom.from_my_point_of_view

Hozzávalók 2 személyre

  • 4 szelet karaj
  • ízlés szerint só, őrölt kömény, fokhagymapor és frissen tört bors
  • 30 deka savanyú káposzta kissé kimosva
  • 1 darab alma kockákra vágva
  • 1 ek. barna cukor
  • 1 kevés olaj
Recept idők

Elkészítés:

Fűszerezd alaposan a húsokat, majd süsd meg egy kevés olajon akár egyben, akár csíkokra vágva. Add hozzá a többi alapanyagot, egy kevés vizet is löttyints alá, majd párold fedő alatt legalább 10 percen át. Frissen tört borssal, sült hagymás burgonyapüré mellett tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek