![Jó borsosan is próbáld ki.](https://kep.index.hu/1/0/3756/37561/375614/37561425_2866807_53116dbf27aadb81aacca38a9698fc96_wm.jpg)
Hozzávalók 3 személyre
- 0.5 fej fejes káposzta lereszelve vagy apróra vágva
- 30 deka kockatészta
- 3 ek. olaj
- só és egy kevés cukor
Elkészítés:
Kis lángon, alacsony hőfokon süsd barnulásig a káposztát fedő alatt egy kevés cukorral és sóval. Lobogó, sós vízben főzd készre a tésztát, majd egy nagy serpenyőben alaposan keverd el. Borsosan és barna cukorral megszórva is finom.
![Duplán egészséges: rakott savanyú káposzta barna rizzsel](https://kep.index.hu/1/0/3121/31211/312111/31211133_2396615_25cc71cc014d52d18b2e07fe217ae969_wm.jpg)
Indokolatlan mennyiségű sajttal és tejföllel a legfinomabb a rakott káposzta mindegyik változata, amihez cserébe lassan felszívódó barna rizs, egészséges savanyú káposzta és egy adag sovány pulykahús került.
Tovább olvasom