![Mogyoróval a tetején az igazi.](https://kep.index.hu/1/0/3981/39819/398196/39819699_a1827fcaad2d55d63a769f41d50aa778_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 1 darab kisebb pak choi összevágva (káposztával vagy édesköménnyel is helyettesítheted)
- 2 közepes darab kacsamell csíkokra vágva
- 1 darab vörös csili összevágva
- 2 nagy ek. szójaszósz
- 3 ek. földimogyoróolaj
- 1 ek. barna cukor
- ízlés szerint só, bors, gyömbér kínai ötfűszer-keverék
- 1 nagy ek. osztrigaszósz vagy halszósz
- 1 tk. (kukorica)liszt
- 2 szál újhagyma zöldje a tálaláshoz
- 10 deka zellerszár vékony csíkokra vágva
- 10 deka répa vékony csíkokra vágva
- 1 nagy marék pirított földimogyoró a tetejére
- 1 tk. fehérborecet
Elkészítés:
Pirítsd készre a befűszerezett kacsahúst az olajon, majd vedd ki a wokból. Ezek után tedd bele a zöldségeket és ízesítőket, és ha azok is ressre sültek, add hozzá a húst. Keverd össze a kukoricalisztet 2 tk. hideg vízzel, add a keverékhez, és főzd, amíg a mártás besűrűsödik és fényes lesz. Tálalás előtt szórd meg egy kevés újhagymával.
![5 különleges, kevert süti, amit alig fél óra alatt összedobsz](https://kep.index.hu/1/0/3277/32773/327732/32773238_2512216_44f5c1c140809056c5fa8db80ecd0d95_wm.jpg)
Ezt még kezdőknek is ajánljuk.
Tovább olvasom