Hozzávalók 2 személyre
- 2 kisebb darab kacsamell
- ízlés szerint só, bors
- 1 nagy ek. Sriracha
- 6 ek. majonéz
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- 30 deka sárgadinnye felkockázva
- 1 darab kígyóuborka felkockázva
- 0.5 fej jégsaláta összevágva
- 2 ek. pirított mandulaszelet
- reszelt parmezán a tetejére
Elkészítés:
Sózd és borsozd a húst, a bőrét vagdosd be, majd pirítsd le egy serpenyőben mindkét oldalát. Ezek után mehet a sütőbe vastagságtól függően nagyjából 20 percre, majd pihentesd 10 percen át szeletelés előtt.
Ezzel a salátával más dolgod nem is lesz: az alapanyagokat alaposan dolgozd össze, majd locsold meg egy kevés srirachás-fokhagymás majonézzel.