Még 5 pofonegyszerű és isteni süti, amit összedobhatsz a hétvégén

Ha nem vagy éppen a gasztronómia megszállottja és nem sorolsz fejből száz édességreceptet, akkor érdemes valami egyszerűvel kezdened a desszertkészítést. Ha pedig rutinos vagy, akkor is segítünk, hiszen izgalmas, ám nagyon könnyen összedobható sütirecepteket gyűjtöttünk hétvégére.

Ezen a héten süteményeket gyűjtöttünk mindazoknak, akik olyan izgalmas édességeket ennének, amelyek kevés időráfordítással is elkészíthetők. Tavasszal még nem nagy gond a sütő beüzemelése, nyáron majd rátérünk a pohárkrémekre, addig is itt vannak e heti desszertkedvenceink. 

Ha elromlik a sütőd, akkor sem kell lemondanod a desszertekről. Ha épp valami nagyon gyorsra vágysz, érdemes adnod egy esélyt ennek a mikrós brownie-nak.

Egyre népszerűbbek a zöldséges sütemények, nem véletlenül. Cukkinivel még finomabbak és kevésbé szárazak leszek.

Gyömbér és fehér csoki egy tavaszi süteményben? Igen! Ne csak téli fűszerként gondolj a gyömbérre: citrommal és fehér csokival remekül működik.

Ha már hiányzik egy nagy adag nyári sangria, idézd meg az ízeit egy különleges süteménnyel, amit  akkor is könnyen összedobhatsz, ha eddig még csak a hűtőt használtad a konyhában.

A sós karamell mindent feldob a fagyitól a pohárkrémeken át a legegyszerűbb kevert süteményig. És a mellé tálalt gyümölcsragu elkészítése sem ördöngösség.

Oszd meg másokkal is!
Mustra