![Egy kevés parmezánnal a legfinomabb.](https://kep.index.hu/1/0/3647/36472/364723/36472301_2786803_79d6fd601c9b538eaea99ba74afade38_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 2 kisebb darab cukkini
- 2 nagy evőkanál olaj
- 1 ek. vaj
- ízlés szerint só, bors, fokhagymapor, bazsalikom, oregánó, kakukkfű
- 0.5 pohár paradicsomszósz
- 3 ek. ketchup
- 5 deka reszelt parmezán
Elkészítés:
Zöldségspirálozón vágd össze a cukkinit, és a forró zsiradékok keverékén ne adj többet neki 4 percnél. Ha ezzel megvagy, add hozzá a szószt, ami klasszul lehűti, így még roppanós marad. Ezek után mehetnek hozzá az ízesítők, majd parmezánnal a tetején tálald.
![5 különleges köret, amivel izgalmasabbá teheted a grillezést](https://kep.index.hu/1/0/3309/33091/330911/33091114_2535904_d875b79d8883e5e04cbbc16f7997dea9_wm.jpg)
Van élet a grillezett cukkinin és kukoricán túl, és nem is titkoljuk el, mely grillköretek a kedvenceink.
Tovább olvasom