![A mandulalikőrt ki is hagyhatod.](https://kep.index.hu/1/0/4012/40124/401243/40124359_a748a8bf51ef62d7bf94f4f532babea2_wm.jpg)
Hozzávalók
- 90 deka alma apróra felkockázva
- 30 deka fekete ribizli
- 35 deka cukor
- 1 csomag dzsemfix
- 1 deci mandulalikőr
Elkészítés:
Pürésítsd az alma felét egy aprítógépben, majd adj az összes gyümölcsnek néhány percet egy lábasban, hogy fedő alatt puhulhassanak a cukorral. Ezek után csavard alatta fel a lángot és a dzsemfixel jól forrald össze. Zárd el alatta a lángot, keverd bele a likőrt, majd töltsd steril üvegekbe.
![Mirelit szilvás gombócok tesztje: van, ami megér egy repetát](https://kep.index.hu/1/0/3478/34783/347834/34783401_2662447_e6425a89868fcde707815ab8b12f9886_wm.jpg)
Meg olyan is, ami nem, de összességében nem volt okunk elégedetlenkedni.
Tovább olvasom