A 49 éves író negyedik házasságában élt, és szokása ellenére megelégedett a plátói szerelemmel, ami így is nagy műveket inspirált.
Biztos vagy a történelmi tudásodban? Most kiderítheted.
A stressz ellen azzal is harcolhatunk, ha a megfelelő ételeket esszük. Mutatjuk, miket.
Nagyon jó kombináció az édes őszibarack és a krémes-diós avokádó, amik túlságosan ritkán találkoznak, főleg ahhoz képest, hogy mennyire finomak együtt.
Életművészkoktél azoknak, akik nem adják fel, és ragaszkodnak ahhoz, hogy a nyár ízeit valamilyen meleg, téli édességben is szeretnék megérezni.
A tea valami nagyon különlegeset csinál ezzel az egyszerű, olasz édességgel.
Elvis biztos imádná még így, bacon nélkül is.
Na jó, ez tényleg abbahagyhatatlan.
Nézd meg, milyen volt a Nyugati környéke az elmúlt közel másfél évszázad alatt.
Olyan különleges fogás lesz belőle, ami akár az ünnepi asztalon is megállja a helyét, főleg, ha egy kis gesztenyés krumplipürével és fekete borsos gyümölcsraguval tálalod.
Ha szereted a tökpitét, akkor ezt a smoothie-t imádni fogod.
„Te Ilonka, mit tettél ebbe?”
Így már nem is lesz olyan unalmas a csirke és a rizs.
Néha a nulláról kell új életet kezdened ahhoz, hogy megtaláld a valódi boldogságot.
Megmutatjuk, hogyan lehetnek elegánsak az ételeid akkor is, ha éppen nincs tele a spájzod langusztabefőttel és sáfrányos homárszalonnával.
Most kiderül, mi az, amit biztosan nem találsz a dietetikusok konyhájában. Szomorú összeállítás következik.
A tűz és a jég birodalma olyan varázslatos hely, ahol a csodák mindennaposak.
Enyhe az ősz, indokolt a fagyi és kész.
A csirke és rizs páros lehet nagyon unalmas, de akár izgalmas fogás is – utóbbira bizonyíték ez a sűrű, fehérboros mártás. Ha sütsz mellé egy kis vargányás kelkáposztát, akkor a zöldséget is kipipálhatod.
Igen, mentolos!
A folyékony változat mellett szól, hogy vajas tészta helyett egészséges zabbal sűrítjük, így abból sem lesz baj, ha mostantól minden egyes reggel elkészíted.
Szereted a fűszeres indiai ételeket? Akkor imádni fogod ezt a burgonyát, ami egy kanál joghurttal a tetején az igazi.
Néhány szelet olvasztott sajtos bagettel az igazi.
Szuflénak hívni egy egy fogást mindig jó ötlet, mert attól az embernek olyan érzése lesz, mintha valami nagyon elegáns, könnyű francia ételt készítene és fogyasztana el. Ez most ráadásul igaz is.
Ünnepnap a vegáknak és azoknak, akik gyakrabban ennének valami egészségeset.