5 menő fogás kuszkusszal, amiket eddig nem ismertél

A kuszkusz észak-afrikai eredetű étel, melyet ma már világszerte fogyasztanak, ami nem is csoda, mert egészséges, tápláló, és rengetegféle fogáshoz felhasználható köretként.

A kuszkusz rendkívül gazdag növényi fehérjékben, ráadásul a benne található egyik legfontosabb tápanyag a szelén, mely az emberi szervezet számára elengedhetetlen nyomelem. Sokféleképpen hasznosítjuk: gyulladáscsökkentő hatása mellett a hasnyálmirigy és a máj egészséges működésében is szerepet játszik, de egyes tanulmányok szerint a daganatos megbetegedések kockázatát is csökkenti. 

Ha szereted az izgalmas kombinációkat, ezt a gránátalmás kuszkuszt próbáld ki!

Zöldségekkel is finom, és ha van otthon szarvasgombaolaj, még izgalmasabb lesz.

Tudtad, hogy levesben is milyen klassz lehet a kuszkusz? Bebizonyítjuk!

Szeretitek az édesburgonyát, ezért egy ilyen összeállításból véletlenül sem hagynánk ki. 

Ha van otthon egy kevés feta, ezúttal ne a görögsalátába használd fel, készíts egy izgalmasabb fogást!

Legyél te 2021 Szupertanára!

 

Az év Szupertanára címmel a Dívány és a Lidl idén is keresi az év legkreatívabb, legszuperebb módszerekkel dolgozó pedagógusát. A pályázatra olyan pedagógusok jelentkezését várjuk, akik egyedi és kreatív módszereikkel színt visznek a magyar oktatásba, akik ki tudnak lépni a tankönyvek által alkotott keretek közül, akik könnyen veszik az akadályokat és nincs számukra lehetetlen, ha kihívásokról van szó.

A verseny fődíja: egy vadiúj iPad Pro, egy 100 000 forintos Lidl vásárlási utalvány, valamint 1 millió forint értékű egészséges élelmiszer az iskolának, ahol tanítasz.

A pályázati feltételeket és a további részleteket erre a linkre kattintva találod. 

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra