5 menő fogás kuszkusszal, amiket eddig nem ismertél

A kuszkusz észak-afrikai eredetű étel, melyet ma már világszerte fogyasztanak, ami nem is csoda, mert egészséges, tápláló, és rengetegféle fogáshoz felhasználható köretként.

A kuszkusz rendkívül gazdag növényi fehérjékben, ráadásul a benne található egyik legfontosabb tápanyag a szelén, mely az emberi szervezet számára elengedhetetlen nyomelem. Sokféleképpen hasznosítjuk: gyulladáscsökkentő hatása mellett a hasnyálmirigy és a máj egészséges működésében is szerepet játszik, de egyes tanulmányok szerint a daganatos megbetegedések kockázatát is csökkenti. 

Ha szereted az izgalmas kombinációkat, ezt a gránátalmás kuszkuszt próbáld ki!

Zöldségekkel is finom, és ha van otthon szarvasgombaolaj, még izgalmasabb lesz.

Tudtad, hogy levesben is milyen klassz lehet a kuszkusz? Bebizonyítjuk!

Szeretitek az édesburgonyát, ezért egy ilyen összeállításból véletlenül sem hagynánk ki. 

Ha van otthon egy kevés feta, ezúttal ne a görögsalátába használd fel, készíts egy izgalmasabb fogást!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.