5 menő fogás kuszkusszal, amiket eddig nem ismertél

A kuszkusz észak-afrikai eredetű étel, melyet ma már világszerte fogyasztanak, ami nem is csoda, mert egészséges, tápláló, és rengetegféle fogáshoz felhasználható köretként.

A kuszkusz rendkívül gazdag növényi fehérjékben, ráadásul a benne található egyik legfontosabb tápanyag a szelén, mely az emberi szervezet számára elengedhetetlen nyomelem. Sokféleképpen hasznosítjuk: gyulladáscsökkentő hatása mellett a hasnyálmirigy és a máj egészséges működésében is szerepet játszik, de egyes tanulmányok szerint a daganatos megbetegedések kockázatát is csökkenti. 

Ha szereted az izgalmas kombinációkat, ezt a gránátalmás kuszkuszt próbáld ki!

Zöldségekkel is finom, és ha van otthon szarvasgombaolaj, még izgalmasabb lesz.

Tudtad, hogy levesben is milyen klassz lehet a kuszkusz? Bebizonyítjuk!

Szeretitek az édesburgonyát, ezért egy ilyen összeállításból véletlenül sem hagynánk ki. 

Ha van otthon egy kevés feta, ezúttal ne a görögsalátába használd fel, készíts egy izgalmasabb fogást!

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

„Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra