Hozzávalók 2 személyre
- 70 deka burgonya megfőzve, felkockázva
- 20 deka párolt karfiol
- 1 kisebb csokor snidling apróra vágva
- 4 darab aszalt paradicsom
- 0.5 darab kaliforniai paprika felkockázva
Az önetethez
- ízlés szerint só és frissen tört zöld bors
- 1 pohár joghurt
- 2 evőkanál majonéz
- 1 mokkáskanál fehérborecet
- 1 mokkáskanál méz
Elkészítés:
Keverd el alaposan az öntet hozzávalóit, majd ízesítsd és tedd félre. Forgasd össze a saláta alapanyagait, és keverd el az öntettel. Ha teheted, tedd néhány órára a hűtőbe a salátát.
Egy nagy adag újhagymás tejföllel lesz igazán olyan ez a fogás, amit biztosan nem egyszer készítesz majd el. Egyszerű, ismerős és mégis különleges, ráadásul nem kell mellette szobroznod a konyhában. Amíg sül a krumpli, összekevered a tölteléket, és jó hidegen kanalazod a langyos burgonyák közepébe.
Tovább olvasom