Hozzávalók 2 személyre
- 70 deka burgonya összevágva
- olaj a sütéshez
- 1 evőkanál méz
- 2 evőkanál mustár
- 1 teáskanál vaj
- ízlés szerint só és fehér bors
- 1 kis csokor friss petrezselyem összevágva
- 1 mokkáskanál barna cukor
- 1 evőkanál mascarpone
Elkészítés:
Süsd meg a burgonyát alacsony lángon, bő, forró olajban. Közben olvaszd fel a vajat, fűszerezd, ízesítsd a szükséges alapanyagokkal, és add hozzá a mézet, mascarponét és a mustárt. Ha elkészült a krumpli, forgasd meg a keverékben, majd a friss petrezselyemmel a tetején tálald.
Egy nagy adag újhagymás tejföllel lesz igazán olyan ez a fogás, amit biztosan nem egyszer készítesz majd el. Egyszerű, ismerős és mégis különleges, ráadásul nem kell mellette szobroznod a konyhában. Amíg sül a krumpli, összekevered a tölteléket, és jó hidegen kanalazod a langyos burgonyák közepébe.
Tovább olvasom