Ezek a kedvenc indiai receptjeink

Az indiai konyha egzotikus, fűszeres és általában nagyon zöldséges. Isteni vega ragukat készíthetsz percek alatt egy adag garam masalával ízesítve és hideg joghurttal a tetején – most mégis egészen más recepteket hoztunk, hogy néhány új indiai finomságot is megismerj.

Kedvencünk a kurkumalatte, ami egy kicsit segít a kávéról való leszokásban is, ráadásul finom, fűszeres segítség a délutáni reboothoz. Ha pedig valami tartalmasabbat ennél, készíts egy jó fűszeres zöldségragut édesburgonyából és sütőtökből.

Édesburgonyával és sütőtökkel is készülhet jó kis indiai fogás. Mindkét legfontosabb alapanyagát szeretitek, mi pedig a gyors ragukat rajongjuk, így nem maradhatott ki az összeállításból.

A hideg napokon millió indokot találunk  arra, hogy egy-egy adag meleg smoothie-t vagy teát igyunk napközben. Ez az indiai változat a legjobb döntés, ha valami különleges itallal szoknál le a kávéról. 

A kurkumalatte csak elsőre furcsa, egy idő után elég addiktív ital minden ronda őszi napon.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Ez az indiai leves nagyon kevés konyhai gyakorlattal összedobható. Forrón, frissen készült csapati és zöldfűszeres-joghurtos mártogatós mellett a legjobb.

Ha indiait ennél, akár salátákban is gondolkodhatsz. Ez a finom, gránátalmás változat sajt és joghurtos mézben pihentetett csirke mellett a legfinomabb. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek