Hozzávalók
- 50 deka vörös csili és pritaminpaprika vegyesen
- 1 deci olívaolaj
- 2.5 deka tengeri só
- 2 nagy evőkanál füstöltpaprika-por
- 1 fej vöröshagyma felkockázva
- 1 teáskanál barna cukor
- ízlés szerint római kömény, oregánó
- 0.5 darab lime leve
Elkészítés:
Ha teheted, füstöld meg a paprikákat, vagy faszanes grillen süsd puhára, ha pedig nem, akkor jön a képbe a füstöltpaprika-por. Tedd egy aprítógépbe a feldarabolt zöldségeket és pürésítsd, amennyire csak tudod. Főzd legalább 20 percen át az ízesítőkkel, majd szűrd le és töltsd steril üvegekbe. Majonézzel tudsz belőle klassz hamburgerszószt keverni.
Káprázatos fotók és utazási tippek a mediterrán hangulatú kisvárosok szerelmeseinek!
Tovább olvasom