![Mexikói hangulatban a legfinomabb.](https://kep.index.hu/1/0/3492/34927/349276/34927661_2673195_dfe9cbcea5c9fbd32dad1d24c4b30dc2_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 4 evőkanál zsemlemorzsa
- 30 deka csemegekukorica
- vízbe áztatott zsemle kinyomkodva (zöldségalaplét is használhatsz)
- ízlés szerint só, bors, csilipor
- néhány szál friss snidling apróra vágva
- 2 nagy evőkanál csicseriborsóliszt
Elkészítés:
Pürésítsd a kukorica háromnegyedét, majd dolgozd el a hozzávalókat annyi zsemlemorzsával, hogy jól formázható fasírtokat kapj. Forgasd át midnegyiket zsemlemorzsában, majd bő, forró olajban süsd ki a megformázott, jól összenyomkodott fasírtokat. Mentás joghurttal és friss paradicsomsalátával a legfinomabb.
![Ezzel a trükkel még finomabb lesz a főtt kukorica](https://kep.index.hu/1/0/3433/34338/343385/34338547_2629373_eeddc17c4a32cb0154a3786689270a48_wm.jpg)
A tejben-vajban fürösztés a kukoricával is csodákat tesz.
Tovább olvasom