Hozzávalók 2 személyre
- 350 g kockákra vágott sütőtök
- 2 ek. növényi olaj
- ízlés szerint feketebabszósz
- 200 g füstölt tofu felkockázva
- 150 g kínai 3 tojásos száraztészta
- 2 gerezd fokhagyma összevágva
Elkészítés:
Főzd meg a tésztát a csomagolás leírása szerint, közben az olajon puhítsd meg a zöldségeket a tofuval és az ízesítőkkel. Ha elkészültél, forgasd össze a két keveréket, pirítsd össze, és már tálalhatod is. Ha van otthon pirított szezámmag, abból is szórj a tetejére.
Ha van egy rakás szilva otthon, el ne pazarold az egészet lekvárra – simán készülhetnek belőle főételek és különleges sütik is, amikből ezen a héten meg is mutatjuk a kedvenceinket.
Tovább olvasom