Kirándulj velünk a Bükkben kikericsmezőkön és ősöreg rengetegekben

Nyakunkon a hamisítatlan őszi időjárás a maga ködös reggeleivel, esőáztatta hétköznapjaival és későn érkező reggeleivel. Használd ki az utolsó, verőfényes napokat, és kirándulj a természetben! Ha pedig a négy fal közé kényszerültél, tarts velünk egy virtuális túrára a Bükkbe!

Sokszor elcsodálkozom azon, hogy milyen szép helyen élünk. Csabi, társam életem nagy kalandjaiban – és a fotók készítője – hazatérve külföldi természetjáró útjainkról szeret néha a családnak mutogatott képsorozat végére egy-egy itthoni tájról készült fényképet rejteni: kíváncsi, hogy rájönnek-e a turpisságra. Ezzel még engem is meg tud téveszteni. 

Legutóbb, amikor a Bükkben jártunk, alig hittem a szememnek, hogy a végtelen erdőségekért, az égig érő, ősöreg fákért, a sziklába hasadt szurdokokért nem kell repülőre ülni, nem kell több száz kilométert utazni, hiszen ez a lélegzetelállító táj karnyújtásnyira van tőlünk. 

Gyere, és kísérj el képzeletben egy bükki túrára!

A galéria megnyitásához kattints a képre!

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra