Jeges fagyishakekben is finom ez a különleges szörp, de egy grillezett sajt tetején is elfér belőle egy-egy kanállal.
![Néhány szem szedret jégkockaként is használhatsz.](https://kep.index.hu/1/0/3387/33875/338751/33875107_2594161_903ab8a377c60ce811d3708745c68c4b_wm.jpg)
Hozzávalók
- 1 liter víz
- 1 kiló cukor
- 25 deka ibolyavirág
- 2 nagyobb darab biolime karikára vágva
- 1 deka citromsav
- 1 darab biocitrom karikára vágva
Elkészítés:
Főzd fel a vizet a cukorral, és ha langyosra hűlt, add hozzá a virágokat és a citromot, lime-ot és citromsavat. Hagyd két napot állni, néha kevergesd meg, majd szűrd át és újra felmelegítve töltsd steril üvegekbe.
![Teszt: Kiderült, hogy az eperszörpökben nincs is eper](http://kep.index.hu/1/0/1677/16778/167787/16778700_1022452_8ea4f5fc88ed03a3850d569d215bcc41_wm.jpg)
Szeretjük a mű ízeket, de azért ez még nekünk is sok volt.
Tovább olvasom