Jól illik hozzá egy adag jól megpirított, füstölt paprikás-csilis csicseriborsó, és a vörös pesto is remekül kíséri ezt az egyszerűen összedobható fogást.

Hozzávalók 2 személyre
- 20 deka túró
- 2.5 evőkanál apró szemű zabpehely
- 1 kisebb darab tojás
- ízlés szerint friss kapor, só és bors
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
Elkészítés:
Dolgozd el egymással alaposan a hozzávalókat, majd adj nekik egy órát a hűtőben. Ezek után formázd a fasírtokat tetszőleges méretűre, végül süsd meg olaj nélkül a forró sütőben vagy zsemlemorzsába forgatva bő olajban.

Egy kis friss kapor a kertből, joghurt és nagyjából el is készült ez a saláta, aminek az sem árt, ha a grillezés előtti napon dobod össze, és pihen egy keveset a hűtőben.
Tovább olvasom