Olasz focista vagy reneszánsz festő? – Kvíz!

Sorban állsz a boltban? Kikészít az bezártság? Leszívott a hét? Vagy szimplán csak eleged van a rengeteg koronavírusos hírből? Lélegezz fel egy percre, és derítsd ki, mennyire vagy művelt az itáliai festészetben és/vagy labdarúgásban!

Ha simán betennéd Michelangelo Buonarrotit balbekknek a kupameccsen, vagy kifestetnéd a vadiúj vatikáni kápolnát Gianluigi Buffonnal, ez talán nem a te kvízed lesz. De ennél azért nehezebb kérdésekkel készültünk! Készen állsz?

Minden kérdés megválaszolására 20 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.