Ha bevállalós vagy, ezt a szendvicset neked találták ki, ha pedig úgy érzed, hiányzik belőle a hús, a sajt alá óvatosan bekerülhet egy-egy szelet fokhagymás vagy paprikás pulykasonka is.
Hozzávalók 2 személyre
- 2 szelet kenyér
- 2 nagyobb szelet camembert sajt
- 2 evőkanál eperlekvár
- só és bors ízlés szerint
- 4 nagyobb darab felszeletelt friss eper
- 1 teáskanál balzsamecet
- 2 marék rukkola
Elkészítés:
Keverd el az eperlekvárt egy kevés sóval és borssal, és kend meg vele a kenyérszeleteket. Tedd rá a camembertszeleteket, majd hagyd a forró sütőben néhány percen át. Amíg a sajt megolvad, keverd el az eperszeleteket egy kanál jó minőségű balzsamecettel, majd ha elkészült, tedd rá a rukkolát és a gyümölcsöket is.