Töltsd ki 2019 legnépszerűbb kvízeit

Kvízeink idén az egyik legnépszerűbb formátumnak bizonyultak, ezért ismét elhoztuk a legnépszerűbbeket.

Szemezgethetsz irodalmi, filmes vagy éppen a rendszerváltásról szóló kvízeink között. Ellenőrizd, mire emlékszel belőlük, vagy töltsd ki azokat, amik kimaradtak. 

1. Magyar regények első mondata

Mennyire jól ismered a magyar irodalom regényeit? Vajon elég az első mondatuk, hogy tudd, melyikre gondoltunk? Ebben a kvízben találkozhatsz kötelező olvasmányokkal, általunk kötelezően ajánlott klasszikusokkal és a szépirodalom berkeiből kiszorult remekművekkel is.

2. Fegyveres muzulmán férfi férfi rabolt el két kisgyereket Baranyában

Az iskolai kötelező olvasmányok emléke mindannyiunkban élénken él egy életen át vagy azért, mert minden oldaluk kemény küzdelmet jelentett, vagy azért, mert éppen az egyikük szerettette meg velünk az olvasást. Clickbait kvízsorozatunkban ezek a könyvek új, klikkvadász címet kaptak.

3. Filmek 9 szóban

A kilencszavas kvízbe olvasóinkat is bevontuk. Facebook-oldalunk filmes kihívásában arra kértük őket, írják le kedvenceiket, pont kilenc szóban. Rengeteg válasz érkezett, amik a kvízbe feladványként kerültek be.

4. A nagy rendszerváltás kvíz

Kvízünkben az 1989 és 2019 között történt megszámlálhatatlan kisebb-nagyobb jelentőségű, események és jelenségek közül válogattunk, olvasóinkat pedig arra kértük, tippeljék meg, mi melyik évben történt.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek