Filmsztárok bölcsességei: kitalálod, melyik idézet kitől származik? Kvíz!

A filmsztárokra hajlamosak vagyunk olyan félistenekként nézni, akiket tehetségük, szépségük és úgy alapjában véve kikezdhetetlen tökéletességük magasztos szférákba emel, pedig lássuk be, ők is emberek, és nap mint nap ugyanolyan problémákkal küzdenek meg, akárcsak mi, legyen szó karrierről, önbizalomról vagy akár gyereknevelésről. Néhány tanácsukat pedig érdemes megfogadni.

Te vajon kitalálod, hogy melyik gondolat melyik színészhez tartozik? Ne aggódj, végül minden inspiráló idézetnek meglesz a sztárpárja.

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.