A női farmerzseb a világ átverése!

Merthogy gyakorlatilag nem jó semmire. Egy 40 férfi és 40 női nadrágot megvizsgáló kutatók szerint csupán 10-ből 4 női farmerbe lehet belegyömöszölni egy iPhone-t. Hát ezért nem veszi fel a telefont!

A 40 női és 40 férfi nadrág zsebeit összehasonlító kutatók eredményei végre számszerűsítették a dolgot: a női farmerek első zsebei átlagosan 48 százalékkal rövidebbek és 6,5 százalékkal keskenyebbek a férfi nadrágok zsebeinél - írja az Iflscience. Így kerülnek tehát rágógumik, morzsák és évek óta kupak nélkül tengődő ajakbalzsamok mellé a táskák mélyén (és hiába! HIÁBA!) rezgő telefonok.

AZT A ROHADT TELEFONT SEM VESZED FEL SOHA!

Ez azt eredményezi hogy a legújabb iPhone-t a női zsebek 40, egy Google Pixelt viszont már csak a zsebek 5 százaléka képes befogadni, szemben a férfi zsebek 100 és 85 százalékos teljesítményével. Ezért róják tehát az utcákat farzsebből kikandikáló telefonnal feldíszített lányok.

Csoda, ha a kezünk belefér
Csoda, ha a kezünk beleférShutterstock

Akiknek amúgy a keze is gyakrabban fázik ősszel és telente - a zsebeket megvizsgáló újságírók szerint ugyanis csak a 40 női nadrág 10 százaléka rendelkezett egy átlagos méretű női kéz befogadására alkalmas zsebekkel.

A farzseb az egyetlen megoldás

A farzsebek ezzel szemben csupán 5-7 százalékkal voltak rövidebbek, és csak egy icipicivel voltak szűkebbek, aki tehát nem akar kockáztatni és időnként ráülni egy-egy törékeny dologra, táskával is fel kell, hogy szerelkezzen.

Valószínűleg a táskalobbi a hibás: UTCÁRA, UTCÁRA!

Oszd meg másokkal is!
Mustra