Ezeket a szigetes koncerteket otthonról is nézheted

Megnéznéd a koncerteket a Szigeten, de nincs kedved kimozdulni? Semmi gond, akkor maradj otthon, és nézd őket a TV-n.

Elkezdődött a Sziget, ráadásul idén tényleg olyan a fellépők névsora, hogy arra nem sok panasz lehet, várhatóan minden napra akad egy-két olyan koncert, amiről normális körülmények között nem akar lemaradni az ember. De megoldható az is, hogy ne csak az láthassa a koncerteket, aki a fesztiválon van, hanem gyakorlatilag bárki. 

Idén is lesz élő közvetítés a Szigetről, vagyis ha nem tudtál kimenni, ha nem bírod a meleget, vagy a tömeget vagy csak kíváncsi vagy milyen is a fesztivál, akkor a Live X Live  oldalán tudsz koncerteket nézni, de emellett interjúkat és más videókat is találsz majd itt. A közvetítéseket három színpadról láthatod majd a Dan Panaitescu Nagyszínpad mellett a Mastercard Színpad by A38 és a Világzenei Színpad egyes koncertjeit is megnézheted élőben, ráadásul ha azért nem tudsz a fesztiválon bulizni, mert külföldön vagy, az a jó hírünk, hogy onnan is láthatod majd ezeket a koncerteket.

DSC1624
Kaszás Tamás / Dívány

Az már biztos, hogy szerdán a Clean Bandit és Lykke Li koncertjét lehet megnézni, csütörtökön a Who Made Who, Cigarettes After Sex és Gorillaz, pénteken Parov Stelar és a Kooks koncertjeit is megnézheted, a teljes kínálatot pedig itt találod majd. Akinek pedig az a problémája, hogy nem ismer senkit, annak ideje felzárkózni a zenei kínálatból, de ebben is tudunk segíteni!

Azt se felejtsd el, hogy otthon a kanapéról egyik koncert sem lesz olyan élmény, mint élőben, arról nem is beszélve, hogy a Szigeten rengeteg más dolgot is lehet csinálni, mint koncerteket nézni, szóval inkább mozdulj ki, és bulizz, akár féláron is!

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek