Cukrászt keres a Buckingham Palota!

Cukrász vagy és külföldre vágysz? Irány a Buckingham Palota!

Londonban munkát vállalni már nem olyan egzotikus és különleges dolog, de most megjelent egy álláshirdetés, ami azért tényleg új színt visz az angliai vendéglátós melók világába. Nagyjából ugyanazokat lehet elmondani a munkáról, mint bármelyikről, vagyis exkluzív munkakörnyezet, versenyképes fizetés, szakmai fejlődési lehetőség és kihívások, biztos és jó hírű munkaadó. Abban mondjuk már nem vagyunk teljesen biztosak, hogy a jófej főnök is illik a képbe, ugyanis a munkáltató nem más mint Erzsébet királynő, aki most éppen cukrászt keres. 

Nem olyan régen szakácsot is keresett, szóval nem kell azon aggódnod, hogyan fogsz beilleszkedni az ezer éve összeszokott csapatba. Az a hirdetésből is kiderül, hogy rengeteget kell dolgozni, de cserébe emelt nyugdíjkiegészítés jár, és van arra is lehetőség, hogy szállást és étkezést is kapj, ami azért nagy segítség az elszállt londoni ingatlanárak mellett. 

GettyImages-522822920
WPA Pool / Getty Images Hungary

Az új főcukrász feladata az lesz, hogy nem csak a Buckingham Palotában, de máshol tartott események, vacsorák, bulik étkezéséről gondoskodjon, vagyis ha sikeresen veszed az akadályokat, akkor talán rákóczi túróst, lúdláb tortát meg a Gerbeaud tortát szolgálnak majd fel a Palotában. Az elvárások között persze szerepel, hogy nagy mennyiségben is kiváló színvonalon tudj süteményeket készíteni, ami alatt persze nem a növényi tejszínes ipari cukrászdákat értik, de valószínűleg tényleg töménytelen mennyiségű kekszet kell prezentálni az átlagos délutáni teázásokhoz.

Érdekesség, hogy valamiért kiváló számítógépes ismeretekkel is kell rendelkeznie az új cukrásznak, az nem derül ki pontosan, hogy miért, de lehet, hogy a királynő már menő 3D nyomtatóval készült tortaformákat is szívesen látna az eseményein, szóval jó ha erre is felkészülsz. Ha érdekel az állás, akkor itt találsz róla még részletesebb leírást

Oszd meg másokkal is!
Mustra