Megérkezett a tökéletes billentyűzet Scrabble mániásoknak

Számbillentyűzet nincs rajta, a betűk értékét viszont külön rögzítették a billentyűkön. Neked kéne ilyen?

A Hasbroval közösen létrehozott billentyűzet klasszikus Scrabble színárnyalatokat vonultat fel: bézs, kellemes halványpiros, halványkék, valamint babarózsaszín színekben tündököl. Külön számbillentyűzet nem jár hozzá, hisz az nem kell a betűjátékhoz. Akkor meg minek is?

mwc3OIRuRW6B2HjOJPK0 Q1iWiQ7iTTWLYWDVGEG6 scrabble 3
massdrop

Csillag viszont van rajta

A játék kezdőpontját, azaz a tábla közepét jelölő csillagból viszont van egy a szettben. A betűjáték szerelmeseinek nyálelválasztását beindító csillagon kívül a duplázásokat/triplázásokat nyugtázó gombokból is akad a készletben. Ezenkívül a billentyűk eltávolítását és ide-oda rakosgatását megkönnyítő billentyű-eltávolítóból is kapnak egyet a Scrabble-függők, a betűk értékét pedig külön kiírták a billentyűkre a hiánypótló klaviatúra megalkotói.

A betűk lerakására emlékeztet

A billentyűzetet Cherry MX Brown kapcsolók teszik teljessé, amelyek nem túl hangosak, a lenyomásuk után viszont egy kisebb zökkenéssel jelzik, hogy itt bizony történt valami. Azaz hogy leraktak egy betűt. A Massdrop Scrabble billentyűzete már előrendelhető és nagyjából 40 000 forintba kerül, tényleg csak a hardcore betűjáték-fanatikusoknak ajánlott tehát.

Kellene?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek