Stíluspárbaj luxusfeleségekkel: ezek hol élnek?

Celebekkel és megújult díszlettel debütál a Stíluspárbaj második évada Lakatos Márkkal a Sony Max csatornán. A műsor első két hetében hírességek mérik össze stílusukat, így intrikából és különleges szettekből biztosan nem lesz hiány.

Az első héten az Exek az édenben és az Ádám keresi Évát párkereső reality egykori szereplői csaptak össze egymással, november 20. hétfőtől pedig a Feleségek luxuskivitelben asszonyai mutatják meg, hogy milyen is egy igazi luxusfeleség stílusa.

Csősz Boglárka, Köllő Babett, Smaltig Dalma, Vasvári Vivien, és Babett barátnője, Koleszár Annamária mindössze 30 ezer forintot kapnak költőpénznek, így életükben először még használt ruhaüzletbe is kénytelenek lesznek betenni a lábuk.

„30 ezer forintból egy szép harisnyát szoktam venni...”

És akkor indulhat is a derpegés, hogy ezek mégis mit képzelnek magukról: simán kijelentik például, hogy ők 30 ezer forintból harisnyát szoktak vásárolni, nem teljes szettet. Köllő Babett például így reagál, amikor megtudja, hogy mekkora összegből kell vásárolnia: „Az egy fél sál!”. Csősz Boglárka ejti ki száján a fent nagy betűkkel idézett harisnyás mondatot, Vasvári Vivien elmondása szerint cipőket 300 ezer forinttól, táskákat 600 ezer forinttól jó vásárolni.

Azt hiszem, hogy felesleges most ezen rágódni, ezek a csajok más világban élnek, mint mi, pont ezért okoz akkora perverz örömöt betekinteni oda, ahol merev arccal, vastag sminkben és állítólag baromi drága szettekben unják magukat feszt, meg beszélnek butaságokat. Merthogy én elhiszem, hogy simán elvernek egy shopizás alatt 30 ezer eurót, de valahogy mégse néznek ki jobban a stúdióban, mint a múlt heti Exek az édenben szereplők.

SER 7824
SaghyFoto

Lakatos Márk műsorában rájuk is ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint mindenkire, sőt, ők fejenként csak 30 ezret költhetnek el ruhára, melyben üzleti vacsorára kell menniük, hogy First Ladyként kéne emeljék férjük ázsióját. A hetet Csősz Boglárka kezdi, aki annyi könnyítést nyer, hogy a saját csizmáját veheti fel a turkálós összeállításhoz.

"...úgyhogy nem tudom, mit lehet erre a pénzre vásárolni."

Kapásból egy turiban nyit, ahol a megdöbbentően türelmes eladót befogja segédnek maga mellé, miközben olyanokkal fárasztja, hogy ő ilyen kevésből még nem nagyon vásárolt, meg hogy ugye itt nincsenek minőségi anyagok, mint bőr, kasmír, vagy selyem? Aztán talál magának egy vásárlót, aki próbál neki segíteni, tőle azt kérdezi, vajon 20 ezerből kijön-e majd egy táska? A turkálós még egy vasalást is felajánl Csősznek, majd legközelebb, ha megyek turiba én is kipróbálom, ha megfelelő hangszínen nyávogok, kapok-e magam mellé egy külön eladót (nyilván nem).

SER 8143
SaghyFoto

A végeredmény kicsit öreglányos lett, de tényleg nem rossz (miért is lenne az, tele vannak a turkálók jó dolgokkal), de nem is az a lényeg, hanem a folyamat. A feleségek a műsor alatt "őszinte" kritikával illetik egymás szettjeit, nem kímélik Csőszt: „Úristen, azt tedd vissza, olyan, mint egy csöves kabát”, ”Hogy néz ki benne? Ilyenben járnak koldulni” - fintorog Babett és Vivi, amikor meglátják Bogi választását. 

Miről szól a Stíluspárbaj?

A vetélkedőben minden héten öt divatrajongó játékos próbálja bebizonyítani, hogy az ő stílusa a legjobb. Minden héten van valamilyen tematika, és minden versenyző más összeggel vághat neki a 2 órás vásárlásnak, aminek a végére össze kell szednie a kiírásnak megfelelő szettet, tetőtől talpig, cipőtől a ruhán át a bizsukig. Ha minden megvan, a résztvevők jól lepontozzák a szettet, aztán izgulhatnak, majd ők mit kapnak cserébe.

A héten lesz, aki fel akarja adni a versenyt, aki mosodába viszi a használt ruhát, de olyan is, aki maga áll neki kivasalni a szettjét, sőt, olyan is, aki életében először vissza kell, hogy vigyen valamit az üzletbe, mert kiderül, hogy mégse futja rá. Hogy mondjak valami jót is: a fődíjat a feleségek a Magyar Gyermekmentő Alapítvány részére ajánlják fel. És valami rosszat: hogy ez a stílus, ahogy egymással beszéltek a Stíluspárbajban, még szépnek számít, mert azóta kezd köztük teljesen elmérgesedni a viszony, ezt a Feleségek luxuskivitelben ma esti évadzárójában lehet megtekinteni a Viasat 3-on. 

SER 8048
SaghyFoto

A luxusnők után Márknál már a "civileké" a terep, még 4 hétnyi vásárlásmánia jön. A cél lehet a csábító idomok hangsúlyozása vagy éppen tíz évvel fiatalabbnak kinézni a kifutón, esetleg vadító szettet összeállítani a karácsonyi partyra, szóval változatos feladatok elé néznek a versenyzők - a nézők pedig várhatóan remek adásokat szórakozhatnak végig.

SER 8243
SaghyFoto

Tehát ne feledd: Stíluspárbaj Lakatos Márkkal, második évad minden hétköznap 18:30-kor a Sony Max-on!

Ha lemaradtál az adásról, ITT meg tudod nézni a korábbi részeket!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek