Te éjszakáznál LEGO Airbnb-ben?

Csak azt kell megírnod, mit építenél, ha végtelen számú LEGO elemmel rendelkeznél.

A LEGO születési helyén felhúzott LEGO Házban ingyen szállhat meg az Airbnb-vel közösen tető alá hozott versenyt megnyerő család. Mivel az Airbnb oldalán keresztül lehet pályázni, kell a dologhoz egy profil, egy 2-4 személyes család (legalább egy négyéves gyerekekkel) és 1-2 szabadnap, hogy november 24-ét 25 millió LEGO elem társaságában tölthesse valaki Billundban. Nem túl bonyolult egyébként a feladat, annyi csak a dolga a jelentkezőknek, hogy írjanak egy rövid kis esszét arról, mit építenének, ha korlátlan mennyiségű LEGO elem állna a rendelkezésükre.

Nincs is minden LEGO-ból

A nyertesek ezután a nagyrészt LEGO-ból felépített, de azért egy-két matraccal és takaróval is ellátott LEGO lakásban tölthetnek egy éjszakát, és olyan programokban is részt vehetnek, mint a LEGO-ból kirakott és robotpincérek által tálalt vacsora. Amit sajnos igazi ételből készítenek el. De legalább nem kell apró műanyag építőelemeket kiműteni a nyaralás végén a szerencsés nyertesek gyomrából. Ja, és ha nem lenne elég az impozáns LEGO Házba zsúfolt 25 millió elem, egy a lakásban elhelyezett gép segítségével újakat is önthetnek majd a vendégek.

A LEGO-biztos papucsodat se felejtsd otthon

LEGO autó sofőrrel, LEGO étterem… Remélhetőleg LEGO vécécsésze is akad majd a lakásban. Lehet egyébként saját LEGO filmet is rendezni és persze építkezni is egész nap, ráadásul mindezt egy LEGO építész társaságában, aki bizonyára segít majd az amúgy nem biztos, hogy építészeti szempontból is stabil kreálmányok összebuherálásában. És van még egy meglepetés program is! A LEGO lakásban töltött éjszaka után, még mielőtt a mezei látogatók számára is megnyitná kapuit az intézmény, egy olyan élményben is része lesz ugyanis a győztes családnak, ami „egy jó ideig rajta hagyja majd a nyomát a Lego Házon.”

Ráolvasztanak valakit egy LEGO trónra?!

Oszd meg másokkal is!
Mustra