Stíluspárbaj exekkel: ez kemény menet lesz!

Celebekkel és megújult díszlettel debütál a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal a Sony Max csatornán. A műsor első két hetében hírességek mérik össze stílusukat, így intrikából és különleges szettekből biztosan nem lesz hiány.

Ma estétől egy héten keresztül az Exek az édenben és az Ádám keresi Évát párkereső reality egykori szereplői csapnak össze egymással, november 20-tól pedig a Feleségek luxuskivitelben asszonyai mutatják meg, hogy milyen is egy igazi luxusfeleség stílusa.

Lakatos Márk és az exek: őket nézhetjük ezen a héten
SaghyFoto

Mi már megnézhettük az első exes adást, és le vagyunk nyűgözve: az első szériában is szerették osztani egymást a versenyzők, de az semmi ahhoz képest, ahogy ezek a nők viselkednek. Dia, Zsuzsi, Franciska és Barbi kapcsolata már az Exek az édenben forgatása közben sem volt felhőtlen, és az ötödik szereplő, az Ádám keresi Évát párkereső showból ismert Lúcia sem könnyű eset.

Miről szól a Stíluspárbaj?

A vetélkedőben minden héten öt divatrajongó játékos próbálja bebizonyítani, hogy az ő stílusa a legjobb. Minden héten van valamilyen tematika, és minden versenyző más összeggel vághat neki a 2 órás vásárlásnak, aminek a végére össze kell szednie a kiírásnak megfelelő szettet, tetőtől talpig, cipőtől a ruhán át a bizsukig. Ha minden megvan, a résztvevők jól lepontozzák a szettet, aztán izgulhatnak, majd ők mit kapnak cserébe.

A második évad nemcsak új díszlettel, hanem kicsit megújult szabállyal is debütál a Sony Max csatornán. A korábbi évadhoz hasonlóan a műsor szereplői a játék elején borítékot húznak és az abban található összegből költhetnek egy-egy szettre, ám Lakatos Márk a második évadban egy új szabállyal nehezíti, vagy éppen könnyíti meg a játékosok dolgát. Miután a versenyzők kihúzták a borítékot, a népszerű stylist egy kérdést tesz fel, a leggyorsabb helyesen válaszolónak értékes előnyt szerezve ezzel. Az előny mellett ráadásul kijelölhet egy játékost, aki hátránnyal vág neki a Stíluspárbajnak.

Márk, ahogy az előző évadban, úgy most is stílustippeket ad a lányoknak és a nézőknek egyaránt, a hét fő eseményén, a divatbemutatón pedig – ahol az összes versenyző végigvonul a kifutón – értékeli majd a teljesítményeket. A versenyzők egymást is pontozzák, majd a hét végén, miután Márk is kiosztotta a pontjait, a legtöbbet összegyűjtő játékos 200.000 forintos fődíjjal távozhat.

Mire mennek az exek az első adában?

A tematika a héten teljesen logikusan az "ex visszahódítása", tehát olyan cuccokat kell összeszedniük a versenyzőknek, amikben úgy gondolják, vissza tudnák szerezni elvesztett párjukat. A 20 éves Dia kezdi a versenyt, hamar kiderül azok számára is, akik nem nézték az Exek az édenben-t, hogy az ő nagy ellenfele Zsuzsi, akivel elég nyíltan utálják egymást. Aki nézte az Exeket, biztos azt is tudja, miért, de igazából ez nem fontos ahhoz, hogy követhessük, mit vásárol be Dia a neki kiosztott pénzből – és nem akarunk szpojlerezni, úgyhogy nem mondjuk el, mennyit költhet.

Azt viszont elárulom, hogy akárcsak a tavalyi általam látott adásban, itt is a Sugarbirdben választ magának ruhát a versenyző, amit ismét nem annyira értek, hisz a Zarában olcsóbban találni mutatósabb cuccokat (szerintem), de biztos van valami oka ennek is. Az viszont elég vicces, hogy míg az adás alatt egymás közt nyíltan szidják Diát az épp nem versenyző lányok, akik tévén követhetik a vásárlását, addig szemtől szemben egész bűbájossá válnak. Nem jut eszükbe, hogy egyszer le fog menni adásban a sok szemétség, ami kijött a szájukon és Dia is látni fogja? (Valószínűleg nem és pont ezért váltak remek reality szereplőkké.)

Stíluspárbaj 4
SaghyFoto

Mi jön ezután?

Az első héten, azaz november 13. és 17. között az exek versengenek, de legalább ennyire jónak ígérkezik a következő hét (ha nem még jobbnak), amikor a Feleségek luxuskivitelben semmirekellő asszonyai mutatják be, mire mennek, ha nem 30.000 euro a keret. Csősz Boglárka, Köllő Babett, Smaltig Dalma, Vasvári Vivien, és Babett barátnője, Koleszár Annamária mindössze pár tízezer forintot kapnak költőpénznek, így életükben először még használt ruhaüzletbe is kénytelenek lesznek betenni a lábuk.

Utánuk már a "civileké" a terep, még 4 hétnyi vásárlásmánia jön. A cél lehet a csábító idomok hangsúlyozása vagy éppen tíz évvel fiatalabbnak kinézni a kifutón, esetleg vadító szettet összeállítani a karácsonyi partyra, szóval változatos feladatok elé néznek a versenyzők - a nézők pedig várhatóan remek adásokat szórakozhatnak végig.

Tehát ne feledd: Stíluspárbaj Lakatos Márkkal, második évad november 13-tól minden hétköznap 18:30-kor a Sony Max-on!

Oszd meg másokkal is!
Mustra