Holnap ehetsz utoljára a Márga Budapestben

Bezár a főváros egyik menő étterme, a Márga Budapest. Utoljára augusztus 18-án, pénteken fogadnak vendégeket.

 A helyet üzemeltető cég tulajdonosa néhány héttel ezelőtt hunyt el egy rövid lefolyású, gyógyíthatatlan betegségben, az új vezetés pedig úgy döntött, nem üzemelteti tovább az éttermet.

DSC1493
Fotó: Kaszás Tamás / Dívány

A Márga Budapestről a tavalyi nyitás óta folyamatosan cikkeztek a hazai nyomtatott és online sajtóban valamint blogokon, 2017 januárjában pedig a The New York Times is megemlítette a 2017-es “52 Places to go”, azaz “52 hely, ahová el kell menned 2017-ben” című cikkében.

DSC1451
Fotó: Kaszás Tamás / Dívány

Mi utoljára júniusban írtunk róluk, ekkor debütált a budapesti Márga új degusztációs menüje, a Konyhatúra. Horváth Ákos séf ötfogásos vacsorájának nem csak azért volt ez a neve, mert az étterem konyhájának legjavát vonultatta fel, hanem mert az étkezés végén az aprósütit konkrétan a konyhában kínálták.

A búcsúzó csapat tagjai közleményükben azt ígérik, "egészen biztosan találkozhattok majd velük a jövőben a hazai gasztronómia porondján".

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.