Chelsea Clinton már megint AZT a cipőt vette fel valahova

Chelsea Clinton meglehetősen frappáns magyarázattal vágott vissza a Daily Mail cipőnácijainak vádjaira.

Legalább négyszer

Kétszer, háromszor, tavaly is, össze sem lehet számolni. A natúrszínű magassarkút viselte Chelsea amikor a demokraták hivatalosan is Hillaryt választották elnökjelöltnek, ahogy aznap is, amikor Hillary elvesztette a választásokat. A Daily Mailnek pedig természetesen fel is tűnt mindez, még a „takarékos anya” „lehasznált” cipőjének sarkáról is leközöltek egy közelit, sőt, ha már lendületbe jöttek, Chelsea férjének szintén viseltes cipőiről is közöltek fotót. Clinton azóta reagált is a vádakra, és megindokolta, miért viseli olyan gyakran a kérdéses lábbelit. 

Négy hónappal ezelőtt is felvette!!

A válasz sokakat meglephet: Chelsea azért viseli olyan sűrűn a cipőt, mert „kényelmes.” Az Allure azóta azt is kiderítette, hogyan kophattak el ilyen gyorsan a magassarkúk: szerintük mindez annak a következménye, hogy a cipők újra meg újra kapcsolatba kerülnek a talajjal, minden valószínűség szerint az ún. „járás” során. Ez mindenesetre intő jel lehet azoknak a sztároknak és tévés személyiségeknek, akiknek kimondott célja, hogy elkerüljék a Daily Mail szégyenfalát: úgy tűnik négy hónap a kritikus intervallum, ennél mindenképp többet kell várni azzal, hogy valaki újra felvegyen egy ruhát.

A szegény ember Clintonja

Valószínűleg jól is jött persze a híresen pénzsóvár és harácsoló Clinton klán számára, hogy ezután legalább a lányukkal szimpatizálni kezdenek majd a földhözragadtabb politikusokat preferáló szavazók, így talán gyorsabban feledésbe merül, hogy a beszédeiért gigantikus összegeket elkérő, és bárkitől el is fogadó Bill állítólag még Észak-Koreában, és a Kongói Demokratikus Köztársaságban is „fellépett” volna, ha erre engedélyt kap. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek