Almodóvar lett a Prada új, kicsit bugyuta arca

A Prada Pedro Almodóvart választotta legújabb kampányának főszerepére, Almodóvar pedig meg is tesz minden tőle telhetőt, kiválóan hozza például a viszonylag tágas beltérben csellengő híres filmrendező karakterét.

Almodóvar leginkább mászkálással foglalkozik a Prada félperces szösszenetében. Ja, és vannak vele/rajta Prada termékek is, szóval Pradában mászkál. Vagyis inkább kullog, vagy battyog, méghozzá kicsit úgy, mint egy hóbortos bácsi. Almodóvar nagyjából negyven éve rendez, most pedig a Prada többnyire filmeseket – igaz eddig csak színészeket – felvonultató 365 kampányának lett a legújabb főszereplője. Vajon a pici, bőrből készült, repülő alakú kulcstartókra is rábólintana Almodóvar?

Jude Law felkutatja a tökéletes homokbuckát

Almodóvar egyébként az őszi-téli kollekció arca lett most, méghozzá a kampány korábbi, nyári kollekcióját Jude Law-val párosító reklámfilm után. A Prada akkor is egy mászkálás-központú alkotás mellett tette le a voksát, igaz az jóval pikánsabbra sikerült, mint a céltalanul cammogó Almodóvarral menőző klip. Abban Jude Law poroszkál a sivatagban, méghozzá a megfelelő, ideális dűne után kajtatva. És meg is találja „A” helyet, ahol végre jól érezheti magát, magára maradhat a gondolataival... kár szaporítani a szót: ahol buckalakóvá válhat. Nincs is jobb, mint hátrahagyni csapot-papot és megpihenni valahol, megfeledkezve a világ Jude Law-it gyötrő problémahegyekről. A homokban. Ezek szerint pont erre jó a Prada!

Oszd meg másokkal is!
Mustra